Flat View
Bekijk per jaar
Maandelijkse weergave
Bekijk per maand
Weekly View
Bekijk per week
Daily View
Bekijk vandaag
Search
Zoeken

Jongeren en gamen

Vrijdag, 17 Mei 2019,  5:30 -  7:30

Bijna iedere jongere speelt games. Ouders willen vooral dat ze er plezier aan beleven, maar stellen zich ook vragen. Daarom organiseert de Gezinsbond op vrijdag 17 mei 2019 om 17.30 uur de vormingsavond ‘Jongeren en gamen’ in het Huis van het Kind, Lakborslei 200 te Deurne.

Waarom vinden jongeren gamen zo leuk? Hoe kunnen ouders hun kinderen helpen om op een goede manier om te gaan met gamen? Welke vragen kunnen ouders zich hierbij stellen? Hoe praat je als ouder met je kinderen over gamen? Hoe geef je zelf het goede voorbeeld, stel je grenzen en hou je toezicht waar nodig?

Deze activiteit is in samenwerking met Child Focus en HvhK. Doelgroep: ouders van kinderen tussen 6 en 16 jaar. Vanaf 17 uur ben je welkom en kan je mee een boterham met soep eten.

Deelname is gratis, maar omdat het aantal plaatsen beperkt is, vragen we om tijdig in te schrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0499/88.75.44. Einde omstreeks 19.30 uur.

Terug