Flat View
Bekijk per jaar
Maandelijkse weergave
Bekijk per maand
Weekly View
Bekijk per week
Daily View
Bekijk vandaag
Search
Zoeken

Schorremorrie

Zondag, 09 Juni 2019,  1:00 -  6:00

Op zondag 9 juni 2019 van 13 tot 18 uur kunnen onze jonge gezinnen terecht in Recreatiecentrum De Schorre, Schommelei 1 te Boom.

Tijdens Schorremorrie wordt de Deltaweide omgetoverd tot een openlucht speelparadijs met meer dan 50 activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Breng met het hele gezin een bezoekje aan De Schorre en beleef een onvergetelijke dag! Leef je uit op de springkastelen, trampolines, volksspelen, ponyritjes en go-carts. Ga aan de slag in leuke knutselworkshops of dompel je onder in de waterspelletjes. Je kan ook met het hele gezin minigolf spelen in het doolhof of gezellig waterfietsen. Ook brasserie De Schorre en de speeltuin zijn open. Voor de allerkleinsten is er een aparte peutertuin met een ballenbad, springkasteel en kleuterkriebeldroom. Er is ook een ouder-baby hoek voorzien.

Voorverkoop: € 5 (aan de kassa betaal je € 2 extra) / leden van de Gezinsbond krijgen € 1 per persoon korting / -3 jaar: gratis (er is een ouder-baby hoek voorzien). Vergeet dus je lidkaart niet! Parking: € 3.

Terug