Flat View
Bekijk per jaar
Maandelijkse weergave
Bekijk per maand
Weekly View
Bekijk per week
Daily View
Bekijk vandaag
Search
Zoeken

Boerderij in de wolken en privémuseum Engels

Dinsdag, 17 September 2019, 11:00 -  1:00

Op dinsdagvoormiddag 17 september 2019 gaan we op ontdekking in onze eigen stad!

Afspraak om 10.45 uur aan de zitbank hoek Hessenplein en Stijfselrui. Het bezoek start stipt om 11 uur, duurt 1,5 uur en wordt afgesloten met een drankje.

Op de Stijfselrui 1 ontdekken we een unieke woning met vele verborgen schatten! Men wordt er ondergedompeld in tribale- en primitieve kunst, die inzicht brengt in andere culturen zoals de Afrikaanse. Een privémuseum van etnische kunst, met hart en ziel verzameld door Jan en Kristina Engels, die met heel veel plezier hun passie zullen delen met ons. Daarbij houden Jan en Kristina er een daktuin op na met schapen, kippen, eenden: een echte boerderij in de wolken!

Leden Gezinsbond betalen € 15 / niet-leden: € 17,50. Dit geld gaat integraal naar het goede doel: www.amade.be, afdeling Antwerpen (Belgische vereniging voor hulp aan kinderen, onder hoge bescherming van HKH Prinses Astrid).

Inschrijven via infolijn 03-322.12.75 of via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Na bevestiging betalen via rekening BE54 7310 2207 9797 van de Gezinsbond Brabo met vermelding ‘Boerderij in de wolken’.

Terug