Flat View
Bekijk per jaar
Maandelijkse weergave
Bekijk per maand
Weekly View
Bekijk per week
Daily View
Bekijk vandaag
Search
Zoeken

Wat moet ik nu geloven, dokter?

Woensdag, 16 Oktober 2019,  8:00 - 10:00

Op woensdag 16 oktober 2019 van 20 tot 22u organiseren Velt Koude Beek en de Gezinsbond de lezing “Wat moet ik nu geloven, dokter?“ door Dokter Hendrik Cammu in Parochiecentrum St Jan Berchmans, de Robianostraat 214 te Borsbeek (parking  Carrefour aan de overkant).

We vinden een gezonde voeding en goed bewegen steeds belangrijker, maar verliezen de weg in de stroom van nieuwe, soms tegenstrijdige onderzoeken over voeding en beweging. Wat moeten we nu geloven? Wat is echt gezond? Dokter Hendrik Cammu gaat in zijn uiteenzetting 'Wat moet ik nu geloven, dokter?' op zoek naar de beste versie van de waarheid over voeding en bewegen.Op een wetenschappelijk onderbouwde maar toegankelijke manier legt hij uit wat de rol is van voeding voor onze gezondheid en onze levensverwachting. De 'waarheid' over voeding, beweging en gezondheid is heel genuanceerd en vaak een kwestie van gezond verstand. Met mate en gevarieerd eten blijft veruit het belangrijkste voedingsadvies.

Inkom: € 8 / leden Gezinsbond: € 5

Inschrijvingen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug