Flat View
Bekijk per jaar
Maandelijkse weergave
Bekijk per maand
Weekly View
Bekijk per week
Daily View
Bekijk vandaag
Search
Zoeken

Wetenschappe-leuke proefjes

Vrijdag, 25 Oktober 2019,  7:00 -  8:30

 Op vrijdag 25 oktober 2019 nodigen we onze tieners van 19 uur tot 20.30 uur uit om wetenschappelijke experimenten te verkennen. De avond is opgevat als een interactieve demo waarbij de jongeren volop mee mogen experimenteren.

De wetenschappers van Spelenderwijzer vzw geven al 10 jaar workshops en wetenschapsshows over heel Vlaanderen. Ze geven navormingen aan leerkrachten en zijn adviseur van het programma 'Het lichaam van Coppens'. Het wordt een wetenschappelijke doe-workshop vol experimenten met dagdagelijkse en minder dagdagelijkse spulletjes. Vallen jullie graag van de ene verbazing in de andere? Er worden ook proefjes getoond die jullie thuis NIET opnieuw mogen doen. Spannend!

Is STEM je ding, dan verwachten we jou op 25/10 in het magazijn van Spelenderwijzer, Stommehoevestraat 82 te Wommelgem, voor een spectaculaire avond boordevol verrassingen. Verwacht je aan anderhalf uur vol verrassende experimenten, leuke weetjes en vooral … heel veel plezier!

Doelgroep: jongeren tussen 10 en 18 jaar.

Inschrijven voor 18/10 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (bij te weinig inschrijvingen wordt de activiteit afgelast).

Leden Gezinsbond: € 5 / niet-leden: € 10, betaling ter plaatse.

Terug