Flat View
Bekijk per jaar
Maandelijkse weergave
Bekijk per maand
Weekly View
Bekijk per week
Daily View
Bekijk vandaag
Search
Zoeken

Wereldlichtjesdag

Zondag, 08 December 2019,  1:30 -  8:00

Op zondag 8 december 2019 is het Wereldlichtjesdag. Overal ter wereld herdenken mensen overleden kinderen en steken daarom een kaarsje aan. Wie wil, kan dat ook doen.

In de namiddag (tussen 13.30 en 15.30 uur) kan je gratis meedoen met workshops en andere activiteiten op maat van het gezin in Cultuurcentrum Merksem, Nieuwdreef 135 te Merksem. Je kan komen wanneer je wil, meedoen aan wat je wil. Detailinfo over het programma

 
De Gezinsbond organiseert om 15.30 uur in CC Merksem de voorstelling ‘Verre van weg’ over het verlies van een kind tijdens de zwangerschap of kort na de geboorte.
Geconfronteerd met de moeizame omgang van onze samenleving met rouw en verdriet en geïnspireerd door de troost van muziek, maakte zangeres Mira dit concert voor de Gezinsbond. Vooraf brengt Caroline Meerschaert een collage van verhalen de ervaring van het verlies van een kind rond de geboorte in beeld.
Tickets via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 03-641.62.10 – leden van de Gezinsbond krijgen ter plaatse € 2 korting op hun lidkaart.

Aan Cultuurcentrum Merksem (Nieuwdreef 135) vertrekt om 19 uur een lichtjeswandeling met poëzie en lichtanimatie naar het Runcvoortpark. Iedereen is welkom! Deze lichtjesstoet is de afsluiter van een hele namiddag in het kader van het project Verre van Weg.

Terug