Afdrukken

Herfstmarkt

Op vrijdag 23 november 2018 van 15 tot 20 uur is er een herfstmarkt met ambachtelijke producten in 't Pleintje, St-Rochusstraat 106 te Deurne.

Afdrukken

Pluk zelf uw vitaminen!

Op zaterdag 15 september 2018 gaan we om 14 uur met de Gezinsbond de boomgaard in bij fruitteler Jan Verelst in Vremde.

Afdrukken

Ontbijtbuffet

's Morgens gezellig tafelen met het ganse gezin is een belangrijk familiaal moment.

Wij nodigen u en uw ganse gezin daarom uit op een feestelijk ontbijtbuffet op zondag 13 januari 2019 vanaf 9 uur in zaal Drakenhof, Boekenberglei 213 te Deurne.

Afdrukken

Cursus 'koken voor mannen'

Op dinsdag 18 september 2018 start onze afdeling met een nieuwe 6-lessenreeks ‘Koken voor Mannen’.

De lessen hebben maandelijks van 18.30 tot 22.30 uur plaats in de keuken van zaal Drakenhof, Boekenberglei 213 te Deurne-Zuid. Vervolglessen op dinsdagen 2 oktober, 13 november, 11 december, 8 januari en 5 februari.

Traditiegetrouw wordt het werkjaar afgesloten met een fijn diner dat de heren galant aan hun partner aanbieden. 'Lady's Night' heeft plaats op zaterdag 23 maart 2019.

Het cursusgeld bedraagt € 50; niet-leden betalen € 60, de kosten per maaltijd worden verdeeld onder de aanwezigen (€ 15 per les).

De heren die zich geroepen voelen om fijn te leren koken, kunnen hun naam en lidnummer doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Sfeerbeelden van een vorige cursus

Afdrukken

Energie besparen

Via LINK krijg je allerlei energiebesparende tips van de energieconsulent van de Gezinsbond. Je hebt ook een overzicht van de komende vormingsavonden i.v.m. energie in afdelingen van de Gezinsbond.

Ook via www.energiejacht.be krijg je allerlei energiebesparende tips.

Verwante berichten