Afdrukken

Wat moet ik nu geloven, dokter?

Op woensdag 16 oktober 2019 van 20 tot 22u organiseren Velt Koude Beek en de Gezinsbond de lezing “Wat moet ik nu geloven, dokter?“ door Dokter Hendrik Cammu in Parochiecentrum St Jan Berchmans, de Robianostraat 214 te Borsbeek (parking  Carrefour aan de overkant).

Afdrukken

Ik ben meer dan mijn kassaticket

Gezinsbond en fair trade gemeente nodigen je uit voor het 'Ik ben meer dan mijn kassaticket' atelier op donderdag 3 oktober 2019 om 19 uur in het gemeentehuis van Edegem.

Afdrukken

Ontbijtbuffet

's Morgens gezellig tafelen met het ganse gezin is een belangrijk familiaal moment.

Wij nodigen u en uw ganse gezin daarom uit op een feestelijk ontbijtbuffet op zondag 12 januari 2020 vanaf 9 uur in zaal Drakenhof, Boekenberglei 213 te Deurne.

Afdrukken

Cursus 'koken voor mannen'

Op maandag 14 oktober 2019 start onze afdeling met een nieuwe 6-lessenreeks ‘Koken voor Mannen’.

De lessen hebben maandelijks van 18.30 tot 22.30 uur plaats in de keuken van zaal Drakenhof, Boekenberglei 213 te Deurne-Zuid. Vervolglessen op maandagen 11 november, 9 december, 20 januari, 17 februari en 30 maart.

Afdrukken

Energie besparen

Via LINK krijg je allerlei energiebesparende tips van de energieconsulent van de Gezinsbond. Je hebt ook een overzicht van de komende vormingsavonden i.v.m. energie in afdelingen van de Gezinsbond.

Ook via www.energiejacht.be krijg je allerlei energiebesparende tips.

Verwante berichten