Afdrukken

Wat hebben we verdiend vandaag?

Wil je graag eens een blik achter de schermen van een boerderij werpen? Dat kan op dinsdag 7 mei om 19.30 uur in de Theatergarage, Bouwhandelstraat 72 te Borgerhout, waar de docu ‘Wat hebben we verdiend vandaag?’ wordt vertoond.

Inkom is gratis. Wel op voorhand reserveren via www.theatergarage.be.

Afdrukken

Rust in je huis, ruimte in je hoofd

Op dinsdag 12 maart 2019 om 19.30 uur brengt opruimcoach Nele Colle de workshop ‘Rust in je huis, ruimte in je hoofd’ in DC Silsburg, Herentalsebaan 597 te Deurne-Zuid.

Afdrukken

Ontbijtbuffet

's Morgens gezellig tafelen met het ganse gezin is een belangrijk familiaal moment.

Wij nodigen u en uw ganse gezin daarom uit op een feestelijk ontbijtbuffet op zondag 12 januari 2020 vanaf 9 uur in zaal Drakenhof, Boekenberglei 213 te Deurne.

Afdrukken

Cursus 'koken voor mannen'

Op maandag 14 oktober 2019 start onze afdeling met een nieuwe 6-lessenreeks ‘Koken voor Mannen’.

De lessen hebben maandelijks van 18.30 tot 22.30 uur plaats in de keuken van zaal Drakenhof, Boekenberglei 213 te Deurne-Zuid. Vervolglessen op maandagen 11 november, 9 december, 20 januari, 17 februari en 30 maart.

Traditiegetrouw wordt het werkjaar afgesloten met een fijn diner dat de heren galant aan hun partner aanbieden. 'Lady's Night' heeft plaats op zaterdag 25 april 2020.

Het cursusgeld bedraagt € 55; niet-leden betalen € 65, de kosten per maaltijd worden verdeeld onder de aanwezigen (€ 15 per les).

De heren die zich geroepen voelen om fijn te leren koken, kunnen hun naam en lidnummer doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Sfeerbeelden van Lady's Night 2019

Afdrukken

Energie besparen

Via LINK krijg je allerlei energiebesparende tips van de energieconsulent van de Gezinsbond. Je hebt ook een overzicht van de komende vormingsavonden i.v.m. energie in afdelingen van de Gezinsbond.

Ook via www.energiejacht.be krijg je allerlei energiebesparende tips.

Verwante berichten