Verantwoordelijken Jonge Gezinnen

Ann Van Giel, Knyffstraat 9, 2100 Deurne – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Erika Van Haperen, Tuinwijk 17, 2110 Wijnegem – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Miek Vermeulen, Corneel Franckstraat 19, 2100 Deurne – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Afdrukken

kinderboerderij 't Groenhof

Op zondag 22 maart 2020 organiseren we een toffe namiddag in kinderboerderij 't Groenhof te Pulle. De kinderen doen mee met een workshop, mogen de dieren verzorgen en op de pony's rijden.

Afdrukken

Paaseieren rapen

Op zondag 19 april 2020 nodigen wij alle -12jarige (klein)kinderen van onze plaatselijke leden uit om ‘paaseieren’ te zoeken op de speelwei ‘Langbaanvelden’. Afspraak om 10 uur aan de startplaats, Langbaanvelden 130; daar worden de spelregels uitgelegd.

Afdrukken

Tweedehandsbeurs in Deurne-Zuid

Wanneer:  zaterdag 7 maart 2020 van 10 tot 13 uur (1ste zaterdag van maart en oktober)

Waar: scoutslokaal Impeesa, Peter Benoitlaan 31 te Deurne-Zuid (bereikbaar via Boterlaarbaan, zie LINK)

Artikelen: Babykleding + -materiaal, kinderkleding (-12j.), speelgoed en boeken, computerspelletjes, CD’s, DVD's, e.d. voor kinderen.

Inkom gratis; kijken kost niks! 
Iedereen is welkom! U neemt een mandje en kijkt rond in onze ‘zelfbediening’. Wilt u iets kopen, betaalt u dat voor het buitengaan aan de kassa

Algemene werkwijze voor verkopers:
Vanaf
3 februari kan je op onderstaande adressen in Deurne-Zuid terecht voor het verkoopreglement, inschrijvingsformulier en etiketbladen. Het is wel nodig om vooraf een afspraak te maken. Er zijn slechts 70 lijsten (1 lijst per verkoper).

Contactadressen (op afspraak):

Plichart-Fagardo         Thibautstraat 11            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Van Haperen-D'Joos   Dassastraat 47             Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Van Ocken                   Waasdonk 89               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene voorwaarden van de tweedehandsbeurs in Deurne-Zuid

Afdrukken

Schorremorrie

Op zondag 31 mei 2020 van 13 tot 18 uur kunnen onze jonge gezinnen terecht in Recreatiecentrum De Schorre, Schommelei 1 te Boom.

Afdrukken

#nietaankindengezinverklappen

Op maandag 20 januari 2020 komt Hanne Luyten om 19.30 uur spreken over het moederschap in bib Arena, Arenaplein 62A te Deurne. VOLZET !

Verwante berichten