Verantwoordelijken Jonge Gezinnen

Ann Van Giel, Knyffstraat 9, 2100 Deurne – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Erika Van Haperen, Tuinwijk 17, 2110 Wijnegem – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Miek Vermeulen, Corneel Franckstraat 19, 2100 Deurne – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken

Paaseieren rapen

Op zondag 19 april 2020 nodigen wij alle -12jarige (klein)kinderen van onze plaatselijke leden uit om ‘paaseieren’ te zoeken op de speelwei ‘Langbaanvelden’. Afspraak om 10 uur aan de startplaats, Langbaanvelden 130; daar worden de spelregels uitgelegd.

Afdrukken

Tweedehandsbeurs in Deurne-Zuid

Wanneer:  zaterdag 7 maart 2020 van 10 tot 13 uur (1ste zaterdag van maart en oktober)

Waar: scoutslokaal Impeesa, Peter Benoitlaan 31 te Deurne-Zuid (bereikbaar via Boterlaarbaan, zie LINK)

Artikelen: Babykleding + -materiaal, kinderkleding (-12j.), speelgoed en boeken, computerspelletjes, CD’s, DVD's, e.d. voor kinderen.

Inkom gratis; kijken kost niks! 
Iedereen is welkom! U neemt een mandje en kijkt rond in onze ‘zelfbediening’. Wilt u iets kopen, betaalt u dat voor het buitengaan aan de kassa

Algemene werkwijze voor verkopers:
Vanaf
3 februari kan je op onderstaande adressen in Deurne-Zuid terecht voor het verkoopreglement, inschrijvingsformulier en etiketbladen. Het is wel nodig om vooraf een afspraak te maken. Er zijn slechts 70 lijsten (1 lijst per verkoper).

Contactadressen (op afspraak):

Plichart-Fagardo         Thibautstraat 11            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Van Haperen-D'Joos   Dassastraat 47             Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Van Ocken                   Waasdonk 89               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene voorwaarden van de tweedehandsbeurs in Deurne-Zuid

Afdrukken

Huizen van het Kind

De activiteiten die in de Huizen van het Kind plaats hebben, vind je via LINK.

Afdrukken

#nietaankindengezinverklappen

Op maandag 20 januari 2020 komt Hanne Luyten om 19.30 uur spreken over het moederschap in bib Arena, Arenaplein 62A te Deurne.

Afdrukken

Vitamine G+

Via LINK krijg je allerlei tips i.v.m. opvoeden en gezin.

Verwante berichten