Verantwoordelijken Jonge Gezinnen

Ann Van Giel, Knyffstraat 9, 2100 Deurne – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Erika Van Haperen, Tuinwijk 17, 2110 Wijnegem – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Miek Vermeulen, Corneel Franckstraat 19, 2100 Deurne – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Afdrukken

Schorremorrie

Op zondag 31 mei 2020 van 13 tot 18 uur kunnen onze jonge gezinnen terecht in Recreatiecentrum De Schorre, Schommelei 1 te Boom.

Schorremorrie betekent meer dan 50 activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Leef je uit op springkastelen, trampolines, volksspelen, ponyritjes en go-carts. Ga aan de slag in leuke knutselworkshops of dompel je onder in de waterspelletjes. Je kan ook met het hele gezin minigolf spelen in de doolhof of gezellig waterfietsen. Ook brasserie De Schorre en de speeltuin zijn open. Voor de allerkleinsten is er een aparte peutertuin met ballenbad, springkasteel en kleuterkriebeldroom.

Voorverkoop: € 5 (aan de kassa betaal je € 2 extra) / leden van de Gezinsbond krijgen € 1 per persoon korting / -3 jaar: gratis (er is een ouder-baby hoek voorzien). Parking: € 3.

Zie www.deschorre.be.

Verwante berichten