Verantwoordelijke Senioren

Christiane Fagardo - Thibautstraat 11, 2100 Deurne - tel 03 322 49 41 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Myriam Naelaerts - Wijnerf 2, 2150 Borsbeek, tel 03 322 86 58 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gaston Raeymaekers - Hoeve ter Bekelaan 43, 2550 Kontich - tel 03 457 40 69 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Roger Vleeschouwer - Waasdonk 76, 2100 Deurne - tel 03 321 16 76 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken

Grootouderfeest

Op maandag 18 november 2019 om 14 uur nodigen wij alle senioren uit op een gezellige namiddag in zaal Drakenhof, Boekenberglei 213 te Deurne-Zuid. 

Afdrukken

DIVA

Onder grote belangstelling ging dit jaar DIVA, het nieuwe ‘Museum voor Diamant, Juwelen en Edelsmeedkunst’ open. Al sinds haar Gouden Eeuw staat Antwerpen dan ook bekend als de belangrijkste diamantstad ter wereld.

Op dinsdag 22 januari 2019 om 14 uur kan je mee op groepsbezoek aan DIVA.

Afdrukken

Omnipas 65+

Bent u 65+? Dan kunt u genieten van een voordelig Omnipas 65+ abonnement. Voor € 52 euro reist u een jaar lang onbeperkt met alle reguliere bussen en trams van De Lijn in heel Vlaanderen. En u hoeft er zelfs uw deur niet voor uit te komen als u al een MOBIB-kaart hebt. U krijgt dan van De Lijn automatisch een brief, vergezeld van een overschrijvingsformulier. Schrijf het bedrag over en u bent klaar! Vergeet de gestructureerde mededeling niet als u aan homebanking doet. Na de ontvangst van uw betaling, plaatst De Lijn automatisch uw Omnipas 65+ op uw huidige MOBIB-kaart. Uw MOBIB-kaart is immers geen vervoerbewijs op zich. U kunt ze het best vergelijken met een bankkaart. Die kunt u ook alleen gebruiken als er geld op uw rekening staat. Uw Omnipas 65+ wordt geactiveerd zodra u de MOBIB-kaart gebruikt.

Indien u nog geen MOBIB-kaart heeft, kunt u een MOBIB-kaart aanvragen. MEER INFO

Afdrukken

Janssen Pharmaceutica

Ook zin om eens een blik te werpen achter de schermen van de fascinerende wereld binnen de geneesmiddelenindustrie?

Dan kan een bezoek op zaterdag 24 november 2018 aan de Janssen Pharmaceutica Campus te Beerse u mogelijk interesseren. Hier worden immers geneesmiddelen ontdekt, ontwikkeld en gecommercialiseerd.

Verwante berichten