Verantwoordelijke Senioren

Christiane Fagardo - Thibautstraat 11, 2100 Deurne - tel 03 322 49 41 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Myriam Naelaerts - Wijnerf 2, 2150 Borsbeek, tel 03 322 86 58 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gaston Raeymaekers - Hoeve ter Bekelaan 43, 2550 Kontich - tel 03 457 40 69 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Roger Vleeschouwer - Waasdonk 76, 2100 Deurne - tel 03 321 16 76 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De informatie over de Seniorenraad van ons district en de activiteiten die de seniorenraad aanbiedt, vind je terug via LINK

Afdrukken

Omnipas 65+

Bent u 65+? Dan kunt u genieten van een voordelig Omnipas 65+ abonnement. Voor € 52 euro reist u een jaar lang onbeperkt met alle reguliere bussen en trams van De Lijn in heel Vlaanderen. En u hoeft er zelfs uw deur niet voor uit te komen als u al een MOBIB-kaart hebt. U krijgt dan van De Lijn automatisch een brief, vergezeld van een overschrijvingsformulier. Schrijf het bedrag over en u bent klaar! Vergeet de gestructureerde mededeling niet als u aan homebanking doet. Na de ontvangst van uw betaling, plaatst De Lijn automatisch uw Omnipas 65+ op uw huidige MOBIB-kaart. Uw MOBIB-kaart is immers geen vervoerbewijs op zich. U kunt ze het best vergelijken met een bankkaart. Die kunt u ook alleen gebruiken als er geld op uw rekening staat. Uw Omnipas 65+ wordt geactiveerd zodra u de MOBIB-kaart gebruikt.

Indien u nog geen MOBIB-kaart heeft, kunt u een MOBIB-kaart aanvragen. MEER INFO

Verwante berichten