Verantwoordelijke Gezinssportfederatie

Dirk Van Daele, Van den Hautelei 127, 2100 Deurne, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Greet Wauters,
De Costerstraat 9, 2140 Borgerhout, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken

Nationale wandel- en fietsdag

Gezinssport Vlaanderen organiseert op zondag 29 september 2019 in en rond het Thorpark te Genk een extra wandel- en fietsevenement.
De wandelafstanden variëren van 5,6 tot 17,6 km.
Fietsers kunnen kiezen uit 25, 45 of 65 km. 
Afdrukken

Watergewenning en kleuterzwemmen

De volgende 10-lessenreeks start op zaterdagvoormiddag 7 september 2019 om 8.30 uur in het zwembad van Borgerhout, Plantin & Moretuslei. Deze reeks is bijna volzet.

In de winter starten weer nieuwe lessenreeksen. Daarvoor kan je je best nu al op de wachtlijst laten zetten; je wordt dan verwittigd als er een plaatsje vrij komt.

De prijs per 10-lessenreeks bedraagt € 55 voor watergewenning en kleuterzwemmen en € 60 voor zwemmen; leden van de Gezinsbond betalen € 15 minder per reeks (en per kind). Neem zeker de 1ste les je lidkaart 2019 mee. Info en inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Afdrukken

Wandel- en fietszoektocht in Roeselare

Roeselare wordt deze zomer het decor van vragen, foto's en puzzels.
Vanaf 1 juli t/m 30 september 2019 kan je kiezen uit 4 zoektochtformules van Gezinssport Vlaanderen: wandel-, fiets-, kinderzoektocht en geocaching.
Afdrukken

Fietszoektocht 2019

We organiseren tijdens de zomervakantie een gratis gezinsvriendelijke fietszoektocht (23 km), een lus van Deurne-Zuid naar Vremde, met onderweg 5 haltes om de vragen op te lossen. Ieder deed dit op zijn eigen ritme en kon zelf zijn dag(en) kiezen. Je kunt deelnemen tot en met 1 september 2019.

Deelnemen is volledig gratis.

De hoofdprijs is een fotoshoot door Erika Van Haperen (www.ilio.be). Ook Afspanning De Valk (Borsbeek), Cafe De Pelikaan (Vremde) en sauna Molenhoeve (Broechem) sponsoren met leuke prijzen voor de winnaars.
Download het deelnemingsformulier (in pdf) en het antwoordblad (in Word).
 
Het deelnemingsformulier kan je ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanvragen; het wordt dan per mail bezorgd. Of je kan het afhalen in Waasdonk 89 te Deurne, na afspraak via 03/321.28.02.

Opgelet:
- Probleem met vraag 4d: Sinds 6/8 liggen op het dorpsplein van Vremde de palen die het parkeerverbod aanduiden allemaal op de grond, ze zijn vervangen door tijdelijke bordjes, dit wegens Vremde kermis. Ik denk dat de palen eerstdaags weggehaald zullen worden tot na de kermis.
- De KBC in Vremde is gesloten vanaf 1 juli. Alles is daar weg zodat vraag 4e wegvalt. We hebben daar een bord gehangen aan een verlichtingspaal ter hoogte van de parking aan de Wigwam.

Reacties zijn te lezen via deze link.

Verwante berichten