Verantwoordelijke Gezinssportfederatie

Dirk Van Daele, Van den Hautelei 127, 2100 Deurne, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Greet Wauters,
De Costerstraat 9, 2140 Borgerhout, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken

Schaatsen

Op zaterdag 18 januari 2020 tussen 17.30 en 23 uur kan je gratis komen schaatsen op de tijdelijke ijspiste (ingang via Ruggeveldlaan/August Van de Wielelei).

Afdrukken

Watergewenning en kleuterzwemmen

De volgende 10-lessenreeks start op zaterdagvoormiddag 14 maart 2020 om 8.30 uur in het zwembad van Borgerhout, Plantin & Moretuslei. Deze reeks is bijna volzet.

In september en december starten weer nieuwe lessenreeksen. Daarvoor kan je je best nu al op de wachtlijst laten zetten; je wordt dan verwittigd als er een plaatsje vrij komt.

De prijs per 10-lessenreeks bedraagt € 55 voor watergewenning en kleuterzwemmen en € 60 voor zwemmen; leden van de Gezinsbond betalen € 15 minder per reeks (en per kind). Neem zeker de 1ste les je lidkaart 2020 mee. Info en inschrijven via MAIL.

Afdrukken

Resultaat fietszoektocht 2019

We organiseerden gedurende de zomer gratis een gezinsvriendelijke fietszoektocht van Deurne naar Vremde.
Fotostudio Ilio, Afspanning De Valk, Café De Pelikaan en sauna Molenhoeve waren de sponsors van deze zoektocht.
De antwoorden lees je hier.
Afdrukken

Kindvriendelijke wandelzoektocht

Op zondag 29 maart 2020 kan je op Antwerpen Linkeroever deelnemen aan een kindvriendelijke wandelzoektocht (4 km) en een speeltuinentocht (6 km, met rustplaats).

Verwante berichten