Verantwoordelijke Gezinssportfederatie

Dirk Van Daele, Van den Hautelei 127, 2100 Deurne, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Greet Wauters,
De Costerstraat 9, 2140 Borgerhout, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken

Watergewenning en kleuterzwemmen

De volgende 10-lessenreeks start op zaterdagvoormiddag 8 december 2018 om 8.30 uur in het zwembad van Borgerhout, Plantin & Moretuslei. Deze reeks is bijna volzet.

In maart en september starten nieuwe lessenreeksen. Daarvoor kan je je best nu al op de wachtlijst laten zetten; je wordt dan verwittigd als er een plaatsje vrij komt.

De prijs per 10-lessenreeks bedraagt € 50 voor watergewenning en kleuterzwemmen en € 55 voor zwemmen; leden van de Gezinsbond betalen € 15 minder per reeks (en per kind). Neem zeker de 1ste les je lidkaart 2018 mee. Info en inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Afdrukken

Fietszoektocht 2018 resultaat

We organiseerden gedurende de zomer een gezinsvriendelijke fietszoektocht van Deurne naar Wilrijk.

Fotostudio Ilio, Broodbar Basille en Melkerij Nachtegalenpark waren de sponsors van deze zoektocht.

De antwoorden lees je hieronder:

Afdrukken

Fietszoektocht 2018

Ook in 2018 organiseren we tijdens de zomervakantie een gratis gezinsvriendelijke fietszoektocht (20 km), dit jaar een lus van Deurne naar Wilrijk, met onderweg 5 haltes om de vragen op te lossen. Ieder doet dit op zijn eigen ritme en kan zelf zijn dag(en) kiezen.

Afdrukken

Wandelzoektocht in Deurne-Zuid

We organiseerden een gezinsvriendelijke wandelzoektocht (bijna 5 km) in de wijk Drakenhof.

Flashprinter (drukwerk) en broodjeszaak Tastoe (prijzen) waren de sponsors van deze zoektocht.

De antwoorden lees je hieronder:

Afdrukken

wandel- en fietszoektocht in Eeklo

Eeklo wordt deze zomer het decor van vragen, foto's en puzzels.
Vanaf 1 juli t/m 30 september 2018 kan je kiezen uit 4 zoektochtformules van Gezinssport Vlaanderen: wandel-, fiets-, kinderzoektocht en geocaching.

Verwante berichten