Afdrukken

Bestuursleden

Zoals elke vereniging zijn ook wij op zoek naar nieuwe, dynamische bestuursleden, want het bestuur van de Gezinsbond Deurne-Zuid is voortdurend aan verjonging toe. De inbreng van nieuwe bestuursleden tijdens een vergadering doet een nieuwe wind waaien in een bestuursploeg; hun inbreng doet de werking verlevendigen. Nieuwe ideeën, je interesses delen met anderen, iets mee organiseren, meehelpen bij grote activiteiten, … Hoe groot of klein uw ambities zijn, we kunnen steeds een helpende hand gebruiken. We geven nieuwe bestuursleden graag de kans zich te ontplooien. Alle bestuursfuncties zijn onbezoldigd, doch de voldoening en vriendschap van de leden en van de ganse bestuursploeg is onbetaalbaar. Zet jij ook de stap om mee te werken in onze enthousiaste bestuursploeg?

En in ons bestuur zouden we graag nog meer bestuursleden hebben met jonge kinderen om ideeën vanuit deze doelgroep uit te werken. Hierbij kunnen ze steeds rekenen op de steun van andere bestuursleden.

Pas gepensioneerd, maar nog boordevol energie? Woon je in Deurne-Zuid en zoek je een vereniging om je actief in te zetten? Surf dan eens rond op deze website; misschien voel je je dan wel aangesproken om onze bestuursploeg aan te vullen. Heb je bepaalde interesses die je wil delen met anderen; via de Gezinsbond kan je deze activiteit verder uitwerken.

Meer info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.