Hier publiceren we uw reacties op onze activiteiten.

Wilt u ook reageren? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Afdrukken

Fietszoektocht 2019

Het was een leuke zoektocht.  (Chantal - 18/08/19)

Via een vriendin namen we deel aan een fietstocht georganiseerd door de Gezinsbond. Het was een mooie tocht met vraagjes die de sfeer in de groep brachten.Wij zijn wel geen leden (meer) van de bond.Onze vrienden hadden begrepen dat je ook als niet (meer) bondslid de antwoorden mocht insturen. Hopelijk mogen we deelnemen aan de prijstrekking. Bedankt voor de tocht.  (Roger & Liliane - 16/08/19)

Bedankt voor de organisatie, het was een mooie tocht!  (Inne - 16/08/19)

Het was een mooie tocht!  (Jeroen - 15/08/19)

Ook wij waren dit jaar weer van de partij en deden de fietstocht van de Gezinsbond. Het was een hele fijne fietstocht, alles duidelijk. De omgeving viel ons ook veel beter mee dan de fietstocht toen in de stad. We ontdekten weer veel fijne, nieuwe plekjes! Misschien winnen we dit jaar wel eens iets… :) maar daar doen we het niet voor, het was vooral een fijne dag met een vriendin!  (Karin - 15/08/19)

We hebben genoten van ons tochtje en konden net tijdig schuilen/iets drinken bij de Pelikaan.  (Luk - 15/08/19)

Er is 1 puntje dat misschien de komende dagen voor verwarring kan zorgen: op het dorpsplein van Vremde lagen de palen die het parkeerverbod aanduiden allemaal op de grond, ze werden vervangen door tijdelijke bordjes, dit wegens Vremde kermis. Ik denk dat de palen eerstdaags weggehaald zullen worden tot na de kermis. Die heeft komend weekend plaats. (Pit - 7/08/19)

Wij hebben de fietszoektocht gedaan vrijdag 19 juli en het was wederom een leuke ervaring. Bedankt voor de organisatie.  (Luc & Nancy - 3/08/19)

De KBC in Vremde is gesloten vanaf 1 juli. Alles is daar weg zodat vraag 4e wegvalt. Ik heb daar een bord gaan hangen aan een verlichtingspaal ter hoogte van de parking aan de Wigwam. (Leo - 11/07/19)

Bedankt voor de fijne fietszoektocht.  (Roland - 8/07/19)

Het is een duidelijke en volledig uitgeschreven route. Hierbij kan een kaart of GPS rustig thuis gelaten worden. Leuk om te doen. Een afstand die voor iedereen haalbaar is. Dank je wel voor de puike organisatie!  (Ria - 8/07/19)

Bedankt voor alweer een tot in de puntjes uitgewerkte fietszoektocht. Een mooie, rustige route, die zelfs rekening houdt met de tijdelijke wegwerkzaamheden.Ik heb er in ieder geval erg van genoten.  (Kris - 8/07/19)

Mooie fietstocht - jammer dat er geen pijltjes hangen zodat je steeds moet lezen naar waar je moet fietsen.  (Katrina - 4/07/19)

Hierbij mijn antwoordformulier voor de fietszoektocht van dit jaar. Het was een aangenaam tochtje met leuke vragen.  (Arlette - 4/07/19)

Het was een tochtje met hindernissen: we mochten op een zekere plaats niet door het bosweggetje wegens de processierupsen, en hebben daardoor de grote baan moeten volgen; we zijn er zeker geraakt.  (Jacqueline - 4/07/19)

Afdrukken

Fruitpluk 2018

Bedankt voor deze mooie dag. Het was een toffe groep en bijzonder leerrijk dat je goed fruit toch kunt kweken op basis van de natuur. Voor herhaling vatbaar.  (Leo & Viv - 15/09/18)

Afdrukken

Wandelzoektocht 2018

We hebben op Moederkesdag veel plezier beleefd aan de Wandelzoektocht van de Gezinsbond Deurne-Zuid.  (Yves, Christine, Ann, Dries, Elien, Lore, Tom, Valérie – 31/08/18)

't Was een plezante wandelzoektocht, we kijken al uit naar de volgende. (Patrick – 30/08/18)

Bedankt voor de leuke tijd die we hiermee weer gehad hebben. (Bjorn – 29/08/18)

Het was een aangename wandeling.  (Maria - 13/08/18)

Plaats om te schrijven soms wat krap. (Jean-Pierre - 27/07/08)

Véél te weinig schrijfruimte op antwoordblad. Moeilijk te begrijpen route - slecht uitgelegd. (Maria - 18/07/18)

Verwante berichten