Verantwoordelijke Kinderoppasdienst

Luc Van Ocken, Waasdonk 89, 2100 Deurne, tel 03 3212802 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken

Vakantieoppas overdag

Gezinnen kunnen een beroep doen op de kinderoppasdienst van de Gezinsbond om tijdens de schoolvakanties ook overdag een kinderoppas te hebben. De oppas mag wel niet langer duren dan tien uur per dag. De aanvragen gebeuren steeds via mijn.gezinsbond.be.
De ouders zorgen ervoor dat de kinderoppas over het nodige beschikt om de kinderen te verzorgen, te voeden en bezig te houden; zij zorgen er ook voor dat de kinderoppas voor zichzelf en de kinderen géén maaltijden hoeft te bereiden (enkel opwarmen). 
De oppas kan echter ook plaats hebben ten huize van de kinderoppas of in een speeltuin, pretpark, zaal of zwembad; dit wordt dan wel op voorhand afgesproken met de coördinator en de oppas. Indien nodig komt de oppas op voorhand al eens langs om kennis te maken en om alle afspraken eens rustig samen te overlopen.
Een kinderoppas mee op reis nemen, valt echter buiten de dienstverlening en is dus ook niet gedekt door onze verzekering.